Please download Java(tm).

Mester Jakel og havetraktortræk til Havnefestival

Morten Aagaard har trådt sine barnesko skæve i Karrebæksminde og vender nu tilbage sammen med Mathias Borg (t.h.) og musiker Søren Korshøj for at opføre "Mester Jakel og den gyldne violin".
Det sker lørdag og søndag ved Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum i forbindelse med "Havnefestival 2014", som afvikles i den kommende weekend.

HAVETRAKTORTRÆK
Det bliver teater for hele familien. Forestillingen er en rigtig Mester Jakel fortælling, som er beseret på de gamle traditionelle forestillinger, som er blevet spillet på Dyrehavsbakken siden 1790'erne.

Noget lidt mere moderne er Havetraktortræk, som finder sted om søndagen.
Det er entusiaster fra Tarm i Jylland, der har vovet sig over til "Djævleøen" for at afvikle dette noget utraditionelle traktortræk.
Konkurrencen afvikles i tre klasser på den 30 meter lange bane, og der er tilmelding og indvejning fra morgenstunden.

REGNEDE VÆK SIDSTE ÅR
Foodfestival blev sidste år en stor succes, selv om det styrtregnede meget af tiden. Det har ikke afskrækket de lokale og regionale fødevareproducenter og delikatesseforretninger, der har tilmeldt sig og vil være at finde på stejlepladserne ved SPAR både lørdag og søndag.

Lørdag er der igen markedsdag på Ved Broen, hvor lørdagsmarkedet fra Grundlovspladsen for en gangs skyld er blevet et langt gademarked fra 10-16.
Samtidig afvikles Stand-Up Paddle race i kanalen fra kl. 12.15, men registreringen af deltagere, der kæmper om en præmiepulje på 6.000 kr. starter allerede kl. 9.00.

MASSER AF MUSIK
Årets Havnefestival starter officielt fredag kl. 20.00 med musik på Grundlovspladsen og så går det slag i slag frem til søndag aften kl.18.00. Lørdag aften er hovednavnet iøvrigt Rocazino.

Et væld af aktiviteter, masser af musik og underholdning, kendetegner dette års festival og programmet og kort over området kan ses her.


20140624 09:06

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden