Please download Java(tm).

Minigolfbane fra 1948 i norske farver

"Først blot til potalen, så skråt i spiralen, så småt langs kanalen, i hul."

Sådan sang Kjeld Ingrisch i 1989 på pladen "Vi får en dag imorgen", hvor historien om minigolfbanen på Fladbølle Strand indgik som et af numrene.
-Men vi skal længere tilbage, når vi taler om minigolfbanen i Karrebæksminde. Den er nemlig anlagt i 1948, fortæller Henrik Nielsen, der sammen med sin hustru Vivi Ditlevsen købte den af Henriks mor for 17 år siden. Hun havde haft den i 25 år.

INGEN ÆNDRINGER I 65 ÅR
-Det er den originale bane fra 1948 vi stadig spiller på, men der er naturligvis foretaget nogle reparationer og forbedringer. Men ellers har vi bare holdt den ved lige med lidt maling, siger Henrik.

-Vi har ikke haft planer om at bygge den om med springvand og hvad der ellers findes på de moderne baner. Det skal være en gammel hyggelig minigolfbane, hvor alle kan deltage.

Udover minigolf, kan man også fornøje sig med et spil bord-fodbold, skak i storformat eller måske slappe af over et spil petanque. Det er der nemlig også mulighed for på minigolfbanen ved Karrebæksminde strand.

DE NORSKE FARVER
Banen besøges i sommermånederne af rigtig mange turister, og Vivi og Henrik har især lagt mærke til, at mange nordmænd lægger vejen forbi.

-Men det er måske fordi banen er holdt i de norske nationalfarver rød, hvid og blå, smiler Vivi.


01072013 16:46 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden