Please download Java(tm).

Modetøj og havemøbler flyttede over kanalen

Efter to år på Sjællandssiden i Slopkisten, flyttede Jette og Bo Skounsø over på den anden side af kanalen til Ved Broen 2C, hvor de har indrettet Butik Enø i lokalerne, hvor restaurant Peter Matros i sin tid lå. Senere har andre restaurantvirksomheder forsøgt sig i de gode lokaler, men på slutningen af året sidste år, blev lokalerne til leje.

DANSK DESIGN
-Det var lige de lokaler vi havde håbet på at finde, siger indehaver af Butik Enø, Bo Skounsø, og i år har han sammen med fru Jette skabt en lækker butik lige i Karrebæksmindes knudepunkt.

Bo Skounsø har tidligere solgt havemøbler i USA, men vendte hjem til Danmark foren del år siden.
Det er dansk designede møbler, som han får produceret i Kina, og så kommer der en container til Karrebæksminde i ny og næ.

-Men det er skam ikke kun havemøbler vi sælger på det dejlige areal med udsigt til strand og havn, fortæller Bo Skounsø.

-Vi har et godt samarbejde med Jesper Rye Jensen fra Rye Merc, og vi sælger deres produkter, og har i den forbindelse fået fremstillet nogle flotte canvasbilleder i forskellige størrelser, med motiver her fra Karrebæksminde. Den helt oplagte værtindegave eller et minde om en god ferie, smiler Bo.

MODETØJ
Men fru Jette har også gang i butikken.
-Vi fører bl.a. mærket LauRie, der er modetøj til modne damer, men derudover har vi naturligvis også noget til de unge piger, oplyser Jette, der har travlt med at fylde op på hylder og bøjlestænger i den lille hyggelige butik.

Butik Enø vil gerne gøre noget for at udvide sæsonen, og holder derfor forskellige arrangementer i butikken udenfor skoleferiens 6 uger, med stor succes.

Men også i ferietiden, er der små events. Freddy Blak var på besøg i lørdags med whisky, portvin og rom, og det gik så godt, at han gentager showet i morgen lørdag fra 10-13.
Og de kunder, der i løbet af ugen har købt et eller andet i butikken, deltager i lodtrækningen om en af Freddys gode flasker whisky.


20150724 08:28

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden