Please download Java(tm).

Nødplan træder i kraft mens der bygges om

Frem til den 21. februar er der lukket på Kanalkroen. Malene Hansen og Kenneth Oppermann bygger om. Men en nødplan er sat i værk.

-Vi skal igang med at udvide vores køkkenfaciliteter, have bygget lidt til og flyttet rundt på kølerum og opvask, fortæller Kenneth Oppermann.
-Derudover sker de små forandringer i hele restauranten, ligesom jeg nok også skal igang med malerpenslen, smiler Kenneth.

-Desværre betyder dette at vi er nødsaget til at lukke ned i 14 dage mens dette står på, men til gengæld åbner vi Restaurant Søfronten op torsdag til søndag kl.12-21 i begge uger, tilføjer Malene Hansen.
-Der vil i disse dage være både mad og drikke som på Kanalkroen, dog i lidt mindre omfang. 

Ægteparret har overtaget restauranten på Søfronten. Den var tidligere Restaurant Terrassen, men skifter nu vavn til Restaurant Søfronten. Hvad der ellers skal ske på dette sted, løfter ægteparret sløret for nærmere påske, hvor den officielle åbning finder sted.


20160208 07:33

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden