Please download Java(tm).

Nissebanden inviterer 300 på flæskesteg

Det er forældre på alle klassetrin i Karrebæk Skole, der samler trådene til den årlige julebasar i Karrebækhallen til fordel for 5. klasses skitur. I år har de inviteret 300 gæster til flæskesteg den 21. november, hvor julemanden også kigger forbi.

Det hele startede da "Smakkens" Sjakker og Ungdomsklub gerne ville på skitur. Det kostede penge, og lederne Niels og Lone gik igang med at finde ud af, hvordan der kunne skaffes penge til sådan en herlig tur.

FLÆSKESTEG TIL 300 MENNESKER
En julebasar var løsningen, og så begyndte den at tage form. Karin Krogager stod for flæskesteg til de godt 300 gæster, og det tilberedte hun de første år i skolekøkkenet. Der blev solgt lotteri af forskellig art, leget, danset om juletræet og så blev der udloddet et hav af gevinster fra en stor kreds af "skolens venner".

Sådan er det også idag, bortset fra, at maden igennem de sidste år er blevet tilberedt "ude i byen" i Karrebæksminde.

FLOTTE PRÆMIER FRA "SKOLENS VENNER"
-Alle billetterne til spisningen er revet væk af skolens elever og deres familier, men der er stadig mulighed for at kigge forbi, og være med til at vinde nogle af de mange flotte præmier,fortæller en af "Nissebandens" medlemmer Jacob Larsen.

-På bazaren sælger vi juledekorationer, julepynt, second-hand tøjmarked, gløgg og æbleskiver, øl, vand, vin, popcorn og meget andet.

Der vil også være små sjove boder så som fiskedam, flødebollekast m.m. og alle pengene, som kommer ind går skituren for 5. og 6. klasse.
"Nissebanden" håber at julebazaren kan give mellem 30-40% af de penge, der skal bruges til skituren. Resten af pengene har eleverne også selv været med til at samle ind, bla. ved at sælge hjemmelavet marmeladet ved Lokalrådets Høstmarked i Præstegården.


20141117 14:31

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden