Please download Java(tm).

Nok at holde styr på inden åbning

Stine Andersen fra Enø Steakhouse har i år ansat ikke færre end 65 medarbejdere til at tage de mange vagter sommeren igennem. Maria Skov (t.v.) har været ansat i tre sæsoner og hun skal stå for nyerhvervelsen, ishytten i Bornakkeskoven, der åbnede i fredags.

Stine Andersen, der sammen men sin mand Tim er indehaver af Enø Steakhouse, har nok at se til inden åbningen fredag den 31. marts.

Med omkring 60 pladser inden døre og 100 udenfor, skal der et stort personale til.

-Vi har lige ansat 65 personer, der sommeren igennem skal dele vagterne fra morgen til sen aften, fortæller Stine Andersen, der også er ved at lægge sidste hånd på menukortet, der igen i år tilbyder lige fra de mest almindelige pølse- og grillretter over pizza, til middagsretter i stor stil, så der skulle være noget for alle smagsløg.

ET LOKALE OM ÅRET
I år har restaurantlokalerne fået en ordentlig omgang, med rustik vægbeklædning og nye, lækre stole.

-Vi gør klar til vores 12 sæson, og har renoveret bygningen lidt efter lidt, næsten med et rum hvert år, siger Stine, der for tre år siden fik sat glaspartiet op udenfor, så gæsterne kunne sidde i læ og uden for meget sand i maden fra stranden lige bag ved.

STORE GAMMELDAGS IS
Enø Steakhouse har naturligvis også sit eget ishus, hvor de ansatte ikke sparer på kræfterne, når der laves gammeldags is, hvad enten det er af den almindelige is, eller den utrolig populære Ben & Jerry’s.

-Vores gæster skal virkelig mærke, at de får noget for pengene, og det ved vores dygtige ansatte. Skulle gæsterne være blevet mere lækresultne på vejen hjem fra Karrebæksminde, så kan de jo lægge vejen forbi vores ishytte i Bornakkeskoven, hvor Maria Skov og hendes personale også står klar.

Og så håber alle bare på, at de kolde dage med hagl og slud synger på sidste vers, så der igen kan komme sommerstemning og masser af gæster i Karrebæksminde.


20170319 11:42


 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden