Please download Java(tm).

Nye folk bag roret på Restaurant Terrassen

Sisse og Majken vil ændre en del på menukortet, og køre meget med fisk, skaldyr og årstidens råvarer. Og meget af det findes ”lige udenfor vinduet”.

Der er kommet nye folk bag roret på Restaurant Terrassen i Søfronten i Karrebæksminde.
Det er den 24-årige Kristina ”Sisse” Jensen og hendes veninde gennem de sidste 7 år Majken Winther Eriksen, der har været faglærer på Kokke- og Tjenerskolen i Slagelse.
”Sisse” er datter af Maj-Britt og Bjørn Jensen, der startede restauranten i 2007, hvor Sisse arbejdede til hun kom i lære på ”SuRi” i Holbæk. Hun er netop udlært og bestod sin svendeprøve med sølvmedalje. Majken er uddannet på Palads Hotel i København.

MASSER AF FISK OG SKALDYR
De to initiativrige piger vil indføre nye ting på spisekortet.
-Vi vil få en masse frisk fisk og skaldyr på menuen. Det opfordrer beliggenheden ligefrem til, siger Sisse, der også fremhæver, at der vil være mulighed for ”Mad ud af Huset”.
-Ja, vil lave alt til festmåltidet, hvad enten det er årstidens buffet eller en bestemt menu, siger Majken, der ikke glemmer at nævne desserter og chokoladearbejde, som Sisse er ekspert i at fremstille.

PLADS INDE OG UDE
Sæsonmenuer vil gæsterne også kunne stifte bekendtskab med, og så har pigerne netop taget hul på deres nye vinkort, men et godt udvalg af pæne vine.
Restauranten har 36 pladser indenfor og 20 ude på terrassen, men mon ikke de sidstnævnte får lov at stå tomme et par dage endnu. Restauranten er indtil videre åben torsdag til lørdag 12-21 og søndag 12-17. Men fra 1. maj er der åbent hver dag fra 12-22, og så skulle den væste kulde vel også været forsvundet.


21032013 15:44

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden