Please download Java(tm).

Nye naboer budt hjertligt velkommen til Karrebæk

Omkring 100 lokale borgere var mødt op på det gamle plejehjem i Karrebæk, for at byde velkommen til de 21 nye naboer, 19 voksne og to børn.
Næstved Kommune har lejet bygningerne, der nu bruges som midlertidige boliger for de 21 flygtninge fra Eritrea og Syrien.

Det skortede ikke på positive tilkendegivelser fra de lokale borgere, om hjælp og støtte til de nye beboere. Det var lige fra hjælp til daglige fornødenheder, cykler, barnevogne og andet, til tilbud om aktiviteter i idrætsforeningen, kirken og hele lokalområdet.

LANGT FLERE END FORVENTET
Det var formanden for beskæftigelsesudvalget Anette Brix, der bød velkommen til de mange borgere, og hun glædede sig over det store fremmøde, der var langt større end forventet. Men hun må snart lære det, for sidst hun havde indkalt til møde i Karrebækhallen, kom der også langt flere, end der var stole til.

De fremmødte til dette "Åbent Hus" fyldte godt op i opholdsstuen, og mange måtte tage til takke med plads i køkkenet, hvor der dog stod kaffe og kage, og på gangene, hvorfra det ikke var muligt at følge med i de ting der blev vist på "lærredet" og hvor det også var meget svært at høre, hvad der blev sagt, idet mødet foregik uden mikrofon. Samtidig skulle der oversættes til to sprog, så de 19 flygtninge forstod, hvad der blev sagt.

GODT NABOSKAB
Efter den mere officielle del af mødet, var der mulighed for at se lokalerne og værelserne, som meget beredvilligt blev vist frem at de nye beboere.
Mange af naboerne var mødt op med små gaver, og der var også mange mundtlige velkomster til de nye borgere i Karrebæk, ligesom der fra deres side blev kvitteret med en stor tak for den varme og hjertlige velkomst.

Der er ingen tvivl om, at der nok skal blive et virkelig godt naboskab i årene fremover. Og heldigvis var alle, med skræk eller ringe sympati for de nye bekendtskaber, blevet hjemme denne herlige aften.


20160915 12:05

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden