Please download Java(tm).

Oplev canadisk sangerinde på "Smålandshavet"

Den canadiske sanger og sangskriver Dana LaCroix kommer direkte fra Washington DC til en optræden på hendes Skandinaviensturne på "Smålandshavet" på torsdag den 18. april kl. 20.00.
Kursuscentret åbner denne aften dørerne til "Skolens Aften", og der er gratis adgang. Dog skal man hente billet i receptionen, senest torsdag kl. 19.00.

VIDEREFØRER TRADITION
Dana La Croix, der som sagt er fra Canada, har sit 3-mands store band med på turneen.
Dana LaCroix er en oplevelse både som sangskriver og performer. Dana’s musik viderefører en klassiske singer/songwriter tradition som man kender fra navne som James Taylor, The Eagles og Gordon Lightfoot.
Dana leverer et lydunivers som er både melodisk og rytmisk medrivende. Tekst og komposition fortæller en historie, som går lige ind.
Dana LaCroix har et specielt forhold til Danmark, hvor hun tidligere har turneret med både danske og amerikanske musikere. Første gang Dana optrådte for et dansk publikum var sammen med guitarist og sanger Paul Banks (kendt fra bl.a. soloudgivelser, Musikorkestret og Hanne Boel).
Men nu er hun altså i Karrebæksminde.


15042013 15:16

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden