Please download Java(tm).

Pæn tilslutning til Karrebæk IT-klub

Der bliver snakket om meget mere end EDB, når menighedshuset Bethesda ved Karrebæk Kirke lægger lokaler til den nystartede IT-klub, der giver hjælp og tips om IT/EDB.

Hver torsdag i lige uger er der pænt fremmøde i IT-klubben i Karrebæk, der holder til i menighedshuset Bethesda på Kirkebakken.
Her kan medborgerne få lidt hjælp til deres IT/EDB eller hvad man nu vil kalde det.
Det er Lokalråd Karrebæksminde, der i samarbejde med Næstved Bibliotek har startet denne ”selvhjælpsgruppe” og initiativtager Mette Brammer er glad for det pæne fremmøde.
-Selvom vi i Karrebæksminde og omegn er vant til at tage til Næstved, når vi skal noget ud over de daglige indkøb, er det lang vej at tage med en ”bærbar” under armen. Det har vi nu gjort noget ved, siger hun.

ALLE FÅR HJÆLP
-De fleste kommer for at få lidt hjælp eller tips, og meningen er, at deltagerne hen ad vejen skal kunne hjælpe hinanden, siger en af de frivillige hjælpere Flemming Steen fra Tegnecenter Olden, der til daglig tilbyder vikarer/konsulenter og CAD-services til virksomheder.

-Der er en rigtig god stemning og der bliver snakket en masse, og ikke kun om EDB, siger IT-ansvarlig Vibeke Holde, der ligesom Flemming har nok at se til i de to timer, der er åbent i IT-klubben.

En af deltagerne er Børge Madsen, der for et par måneder siden flyttede til Karrebæksminde.
Han kigger forbi, for at møde nye mennesker, og så kan han måske også lære lidt fra sig. Han har gennem mange år været utrolig aktiv i bla. Slagelse Kulturråd og den lokale afdeling af Socialdemokratiet, så EDB har været en del af hans daglige arbejde.

GLAD FOR INITIATIVET
-Jeg kender en del til de mest almindelige programmer, men kan sagtens lære noget mere, siger Børge, der gik på pension for kort tid siden, og ikke har planer om at involvere sig i mere foreningsarbejde.
-Mon ikke jeg kan sige, at jeg har taget min del af slæbet, smiler den tidligere Slagelseborger.

Formanden for Karrebæk Kirkes Menighedsråd Erik Sørensen, er også utrolig glad for initiativet, og over at menighedsrådet har mulighed for at stille egnede lokaler til rådighed.
Det gav han udtryk for, da han aflagde besøg og fik en lille samtale med initiativtager Mette Brammer, der ikke lægger skjul på, at det ikke alene handler om IT men i lige så høj grad om socialt samvær.

Også sognets præst Jakob Grandjean lægger vejen forbi, når han har tid, og så bliver han også sat til at hjælpe, og belønningen er altid en kop kaffe.

Karrebæk IT-klub holder åbent hver torsdag fra 10-12 i lige uger, Bethesda, Kirkebakken overfor kirken. 


20170224 11:01

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden