Please download Java(tm).

Pas godt på stedet, det er guld værd!

Der var masser af roser til formanden for Kasrrebæk IF. Louis Holm Kristensen fra Næstveds borgmester Carsten Rasmussen, forældrerepræsentant, DBU og et hav af børn og voksne, da det nye multisportsanlæg ved Karrebæk Skole idag blev indviet.

FRA IDE TIL VIRKELIGHED
På rekordtid havde Louis fået skaffet 2,3 mill. kroner, så drømmen om et nyt og moderne aktivitetsareal ved de eksisterende boldbaner i forbindelse med skolen, kunne blive en realitet.

Borgmester Carsten Rasmussen klippede "minestrimlen" med ordene: Pas godt på stedet, det er guld værd! Og så kunne skatere, forboldspillere, BMX-cykelryttere, petanquefolk og en masse interesserede børn og voksne, tage de forskellige baner i brug.

Skolens elever var med til indvielsen af de nye sportsbaner, og de var med til at gøre dagen festlig og farverig.

Skaterne har brugt den nye bane i nogen tid, men idag blev det helt "lovligt" at løbe på den dejlige bane.

Borgmester Carsten Rasmussen gav sig god tid til at snakke med både børn og voksne, da han indviede det nye anlæg i Karrebæk.

Fodboldkampen mellem Hyllinge og Karrebæk blev startet af Lars Trøsted fra Nordea, borgmester Carsten Rasmussen og Peter Roslev fra DBU. Den tidligere FIFI-dommer Ole Amundsen styrede kampen til UG.

Det nye anlæg set lidt fra oven, med multibane, skaterområde og i baggrunden to petanque-baner, borde og bænke. BMX-banen er skjult af træer og buske til venstre i billedet.


20140905 13:05

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden