Please download Java(tm).

Penge fra fond sætter lys på udstillingerne


Næstformand Alfred Olsen sammen med formand Inge Eriksen fra Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum får en snak med ejendomsmægler Per Liljegren fra EDC Karrebæksminde.

Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum har fået 10.000 kr. af Poul Erik Bech’s fond.

Det store smil var fremme hos formand Inge Eriksen og Næstformand Alfred Olsen, da Per Liljegren fra EDC Karrebæksminde kiggede forbi Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum torsdag middag.
Med sig havde ejendomsmægleren et tilsagn om 10.000 kr. fra Poul Erik Bech’s fond, en fond, der netop er blevet oprettet med et trecifret millionbeløb på bundlinjen, og forrentningen af dette beløb, uddeles før første gang i år.

- De midler som Fonden får tilført via mæglervirksomhedens overskud går til at støtte almennyttige aktiviteter, fortrinsvis til børn, handicappede og flygtninge samt fremme af bygningskulturarven, fortæller Per Liljegren, og i den sidste kategori er Karrebæk Fiskeri- og Bymuseum blevet udvalgt.

NY BELYSNING PÅ UDSTILLINGERNE
-Det er en fornøjelse at se, hvordan lokale ildsjæle igennem årerne, ved flot og hårdt arbejde, har fået bygningerne og museet hen, hvor det er i dag. Det er utrolig flot.

-Pengene falder på et tørt sted, forklarer Inge Eriksen.
-Vi har lige fået lavet belysning til vores udstillinger, og det er vi ret glade for. Nu kommer de udstillede ting mere til deres ret, og det er her pengene bliver brugt.
De skiftende kunstnere, der sommeren igennem udstiller i museets lokaler, får også præsenteret deres værker på en bedre måde.


20160714 13:55

 


 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden