Please download Java(tm).

Pia Kjærsgaard holder foredrag om sit politiske liv

Ulla Pedersen fra Enø har gang i mange ting. Snart er det Fællessang på Charlie, et julemarked og bankospil i Karrebæksminde og det sidste nye er, at hun har formidlet kontakten til folketingets formand Pia Kjærsgaard, som den 17. november kl. 19.00 kommer på visit i Musikstalden i Næstved og fortæller om sit politiske liv, ud fra sig bog "Fordi jeg var nødt til det".

KALENDEREN ER FYLDT OP
-Jeg var til en sammenkomst hos sangerinden Dorthe Kollo, hvor jeg kom i snak med Pia Kjærsgaard, fortæller Ulla Pedersen, og så spurgte jeg hende direkte, om vi ikke kunne finde ud af, at hun kom til Næstved og holdt foredrag.
-Og det sagde hun ja til, selv om hendes kalender var proppet med mødeaftaler.
-Jeg fortalte også, at overskuddet fra arrangementet skulle gå til den humanitære organisation, der hvert år deler julepakker ud til kommunens værdig trængende.

OVERSKUD TIL SVOVLSTIKERNE
Men Ulla skulle også have nogle, der skulle stå for arrangementet, så hun henvendte sig til de tre kvindeorganisationer, Innerwheel Sankt Peder, Soroptimist Næstved og Virksomme Kvinder, der alle var med på ideen.

-Det er et virkelig godt og spændende initiativ Ulla  har taget, og vi glæder os igen til at lave et arrangement, sammen med de andre foreninger, fortæller vicepræsident i Inner Wheel Sankt Peder, Lene Ilnov fra Karrebæksminde.
-Vi er også glade for, at det overskud, der kommer ud af arrangementet, går til Svovlstikkerne, der gør et flot arbejde på det sociale hjælpområde.

Arrangementet med den travle formand finder som sagt sted i Musikstalden og billetter sælges fra optiker Gitte Sass og Design Blomster i Ramsherred og hos boghandler Georg Christensen på Axeltorv..

Ulla Pedersen laver hvert år bankospil på Kanalkroen, hvor pengene går til Svovlstikkerne og deres humanitære hjælp, bl.a. med julepakker. Her er det formand Christian Dreist, der får en stabel herlige kontanter fra gæsterne på Kanalkroen. 


20151009 07:48


 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden