Please download Java(tm).

Politikere i dialog om
Karrebæk/Karrebæksminde

Der er ikke så mange måneder til kommunevalget, så måske er det derfor Socialdemoktarerne i Næstved indbyder til visions- og dialogmøde om udviklingen i Karrebæk og Karrebæksminde.

ET STÆRKT HOLD

Det skal foregå på onsdag den 6. april kl. 19-22 på Kursuscenter Smålandshavet.
-Socialdemokaterne møder med et stærkt hold af byrådsmedlemmer med Borgmester Carsten Rasmussen i spidsen til at svare på spørgsmål og for at lytte til borgernes ønsker for fremtiden, fortæller Erik Sørensen fra Socialdemokaterne i Næstved, Nordvest.

BORGERNE SÆTTER DAGSORDENEN
-Mødet opbygges omkring tre emner, som er relevante i forhold til lokalsamfundets aktuelle og fremtidige udfordringer: Turisme – bosætning og fastholdelse af allerede fastboende borgere. Kultur og byfornyelse og endelig Erhvervsudvikling.
-Der lægges endvidere vægt på at borgerne i størst muligt omfang sætter ”dagsordenen” for mødet, således at de kan gå fra mødet med svar på flest mulige spørgsmål og forståelse for de beslutninger som byrådet har truffet vedr. forhold i Karrebæk/Karrebæksminde, påpeger Erik Sørensen.

OPLÆG OG INDLÆG
Fra Næstved Byråd deltager udover borgmester Carsten Rasmussen, kommunalpolitikerne Linda Frederiksen, formand for kulturudvalget, Helle Jessen, medlem af teknisk udvalg, Jørgen Christiansen, medlem af omsorgsudvalget, Hanne Sørensen, medlem af teknisk udvalg og Mette Stensgaard, medlem af teknisk udvalg og tillige Plan- og Ejendomsudvalget.

Mødet er planlagt således, at der veksles mellem oplæg fra politikerne og indlæg fra borgerne baseret på spørgsmål og kommentarer udviklet på ”summemøder” under mødet.
Om der senere på året kommer et dialogmøde med de andre politiske partier, kan tiden kun vise. 


20160330 16:57

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden