Please download Java(tm).

Politikerne har lyttet

For nogen tid siden kunne borgmester Carsten Rasmussen på et møde i Karrebæksminde fortælle, at kommunens gamle omklædningsskur til vinterbaderne nu igen vil komme til ære og værdighed, denne gang som toiletbygning på Vesterhave Stranden. Nu har kommunens tekniske udvalg blåstemplet projektet.

-Det er en glimrende ide, som vi i Lokalråd Karrebæksminde bakker 100% op om, siger næstformand i lokalrådet Gunhild Krogager Carlsson.

MERE ATTRAKTIV STRAND
-Det har længe været et ønske at gøre stranden på Vesterhave mere attraktiv, og en toiletbygning er en god start, og vi glæder os til det bliver klar til brug.

-Eftersom det er en lille træbygning, vil den falde godt ind i naturen, så den bliver forhåbentlig godt modtaget af brugerne og naboerne. Og så er vi naturligvis glade for, at politikerne i byrådet har lyttet til lokalområdets ønsker om en toiletbygning på denne strand, påpeger Gunhild Krogager Carlsson.
Toiletbygningen får naturligvis indlagt lys, drevet af solceller.


20160212 11:18 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden