Please download Java(tm).

Præstegården er en perfekt ramme


Karrebæk Høstmarked, der i år afholdes for tredje gang, den 10. september kl. 10-15, byder igen i år på en masse forskellige boder med lokalt islæt, men også på syltekonkurrence, motorcykeludstilling og tre gange åbent hus.

Interessen og opbakningen til dette års høstmarked i Karrebæk Præstegård den 10. september har været utrolig flot, både fra lokale deltagere og andre, der vil have en hyggelig dag i pragtfulde omgivelser.

-De fleste af deltagerne fra sidste år er med igen, og der er kommet et par nye til, hvilket vi naturligvis er vældig glade for, fortæller idé-kvinden bag Karrebæk Høstmarked, Gunhild Krogager Carlsson, der her sætter den flotte bannerreklame op foran præstegården, sammen med sognepræst Jakob Granjean.OST OG MOTORCYKLER

Karrebæk Høstmarked har i år også hevet Ostemanden fra Torring ind på de toppede brosten, og så kommer Tryggevælde Nimbusklub og viser deres herlige maskiner frem for alle interesserede og svarer på spørgsmål.
-Vi kan nok stille med 4 nimbusser og 1 kabinescooter, siger Per Bech Hansen fra klubben, der er 27 år gammel og oprindelig startet på Østsjælland.
Per Bech Hansen bor dog i Karrebæksminde og han påpeger.
-Men vi må dog tage forbehold for vejret. Hvis der er megen regn, er vi ikke så glade for at køre ud, siger han med et smil.

SKRAPPE DOMMERE
Igennem de sidste par uger, har interesserede kunnet tilmelde sig konkurrencen ”Sylt fra sommeren”, en lille sjov konkurrence, hvor de indleverede produkter vil blive bedømt at to skrappe dommere, nemlig tidligere restauratør og faglærer Kaj Salling fra Karrebæksminde og hans kollega Bent Aggestrup, der blandt andet har arbejdet som faglærer på kokkeskolen i Kødbyen i København. Han er også kendt fra TV’s Master Chef.
De to dommere vil bedømme og give kommentarer undervejs, og der er to flotte bogpræmier med hilsen fra Claus Meyer til det bedste ”søde og sure”.
På selve dagen kan man også tilmelde sig, dog skal det ske inden 12:45.

KÆMPE SUCCES MED DAGENS RET
Kanalkroen stiller igen i år med Dagens Ret, noget der blev en kæmpe succes sidste år, hvor der blev solgt 130 gange gullaschsuppe og gammeldags æblekage på ganske kort tid.
-Det bliver nok den samme hovedret i år, men nu må vi se, hvad vi finder på til dessert, siger restauratør Malene Hansen fra Kanalkroen, der naturligvis håber på godt vejr til de flotte arrangement.

BESØG I BETHESDA, MØLLE OG PRIVATSKOLE

På markedet kan man købe friske grøntsager, forarbejdede lokale fødevarer, whisky, øl, planter, ost og så er der naturligvis boder med pileflet, strik og andet håndarbejde og meget mere.
Skulle krøllerne trænge til at blive frisket lidt op, så klarer markedsfrisør Hanne Pind og hendes assistent Tina det, uden problemer.
Men der er også åbent hus i menighedshuset Bethesda på Kirkebakken, og lige overfor har Karrebæksminde Privatskole slået dørene op, ligesom Karrebæk Møllelaug viser den gamle mølle frem.

BØRNEVENLIG PONY
Ponyridning er også et punkt på høstmarkedets flotte program, og i år bliver det Frederikke der kommer forbi med den børnevenlige pony Negro fra Stald Vestergaard på Kirkebakken, så de mindste kan få sig en herlig ridetur på arealerne ved præstegården.
Hele arrangementet starter lørdag den 10. september kl. 10 med morgensang, og dagen igennem vil der være musikalsk underholdning.
Orkestret, der er sammensat til lejligheden, består af Gert Vestergård trommer, Anna Hartvig fløjter, Karen Hansen bas, Leif Sørensen guitar, Michael Philipsen fløjte og harmonika. Numrene er Irsk folkemusik, danske efterårssange og populære ørehængere.
Så der er igen lagt op til her herlig lørdag i Karrebæk Præstegård.20160904 13:04

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden