Please download Java(tm).

Privatskolens Venneforening er i fuld gang

Karrebæk Privatskoles Venneforening består af formand Thomas Schneider Petersen, Vicki Nørregaard, Pia Kjær, Jens Themmesen, Jesper Frederiksen, Thomas Holtze Ditlevsen og Carsten Wagner, der ikke kunne deltage i fotograferingen.

-Vi glæder os utrolig meget til skolestarten i Karrebæk Privatskole og det gør vores børn også i meget høj grad.

Så tydeligt kan det siges, når formanden for den nystartede venneforening til Karrebæk Privatskole Thomas Schneider Petersen udtrykker børn og forældres forventning.

Venneforeningen blev grundlagt for kort tid siden, men har allerede været utrolig aktive, ikke mindst med at rydde op i bygningerne på Kirkebakken, så håndværkerne kan komme igang.
Og så har der været afholdt en rigtig hyggedag for børn og forældre, men snobrød, pølser og popkorn.
-Det var en fornøjelse at være med til, og selv om der var mange børn samlet en hel dag, så var der på intet tidspunkt en der græd, siger Thomas med et stort drenget smil.

SKOLESTART MED GODT 60 BØRN
Der skal ikke herske tvivl om, at man i venneforeningen ser meget sort på Karrebæk Skoles fremtid.
-Skolen var lukningstruet med 180 børn for et par år siden, og efter sommerferien kommer elevantallet ned på omkring 100. Hvad sker der så, spørger Thomas Petersen.
Men det er ikke Karrebæk Privatskole, hvor der er skrevet godt 60 børn op til skolestarten, der lukker Karrebæk Skole.

LUKNINGSTRUET
-Skolebestyrelsen for Lille Næstved Skole, som Karrebæk er en afdeling af, har sendt anmodning til Børn- og Skoleudvalget om ikke at oprette en 0-klasse i Karrebæk, siger Lars Hoppe Søe, medlem af Børn- og Skoleudvalget for Det Radikale Venstre.

-Hvis det sker et par gange, måske også med andre klassetrin, er der ikke langt til at sende anmodning om at lukke afdelingen Karrebæk Skole helt, forklarer Lars Hoppe Søe.

Og så er Socialdemokraternes lovning om ikke at lukke Karrebæk Skole de næste 6 år ikke det papir værd, som det måske er skrevet på.

Men med Karrebæk Privatskole vil området være sikret en skole, så der stadig er mulighed for at børnefamilier kan flytte til området, uden at skulle sende deres børn med bussen til Næstved.
For mærkeligt nok, kan byrådets politikere ikke få bussen til at køre den anden vej med skolesøgende børn.


20160601 11:42

 

 


 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden