Please download Java(tm).

Raku-fisken og Heidi indtager Karrebæksminde

Sidste år var der kommet liv i et af de hyggelige redskabshuse på vestsiden af kanalen, hvor kunstneren Heidi Fournier havde lejet sig ind hos fisker Thomas Hansen. Men i år har Café Fiskerlejet slået dørene op i dette lokale, og hvad gør man så.
Heidi talte med Thomas’ kollega Svend Ditlevsen, der ejer det gule magasin på sjællandssiden lige inden broen, og her har hun fået mulighed for at udstille.

HELT NY FISKEART
I disse dage har hun travlt med at gøre klar til åbningen.
-Jeg åbner på torsdag den 23. juni, hvorefter jeg vil have åbent alle dage fra 11-16, dog på nær de efterfølgende torsdage, smiler Heidi, mens hun hænger et af sine malerier op mellem de to vinduer i magasinets gavl.
-Jeg har også fornøjelsen af at præsentere en helt ny fiskeart, nemlig Raku-fisken, der er lavet i keramik og brændt i en raku-ovn.

Udover Heidis egne produkter vil der være mulighed for at kigge på og købe bl.a. brugskunst.

BØRNEAKTIVITETER
Der bliver også plads til lidt aktiviteter for børn, hvor de kan komme og male noget keramik. -Det er min plan, at det skal foregå mandag og tirsdag, men skulle det være dårligt vejr en onsdag, så tager vi også den med, siger Heidi.
-Hvis man vil deltage i denne aktivitet, skal man lige kigge forbi og bestille plads. Når børnene så har malet deres keramikmotiv, tager jeg det med hjem, giver det glasur og brænder det, så det er koldt og klart til udlevering om fredagen.
Læs mere på www.fournier.dk


20160621 14:40

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden