Please download Java(tm).

Reimar vender tilbage med Fællessang på Charlie

Blækket er næsten ikke nået at blive tørt på kontrakten, før en stolt og glad Ulla Pedersen ringer og fortæller, at nu har hun igen skrevet kontrakt med Johnny Reimar om at komme til Karrebæksminde.
Fællessang på Charlie kommer for femte gang til kanal-byen med fest og stemning.

-Vi er naturligvis glade over, at vi igen i næste år kan få det populære show til Karrebæksminde, siger Ulla Pedersen, der også satser på, at det lokale erhvervsliv, vil bakke op om arrangementet.
Det koster godt 200.000 kr. at få Fællessang på Charlie på besøg, og de penge har Ulla Pedersen ikke haft problemer med at samle sammen de sidste fire gange, så mon det bliver et problem i år. Vel næppe.

KUNNE LET BLIVE EN TRADITION
-Og det er jo et fantastisk sted og en fantastisk fest. Omgivelserne er så smukke. Publikum og lokalbefolkningen er så venlige og de erhvervsdrivende bakker op om showet på en utrolig dejlig måde, så det kan simpelthen ikke blive bedre, smiler Johnny Reimar.
Efter de to første år, mente Johnny Reimar, at det nok let kunne blive en tradition med Fællessang på Charlie i Karrebæksminde, og det er det altså blevet.


20151007 18:09 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden