Please download Java(tm).

Rikke stoppede fire års smertehelvede


Hvad det etablerede system ikke kunne klare på 4 år, satte Rikke Lunau en stopper for med 7 behandlinger på 3 uger.

Preben Jørgensen fra Herlufmagle er igen en glad mand.
Efter godt 4 år i smertehelvede på grund af helvedesild på store dele af kroppen, opsøgte den 76 årige pensionist Rikke Lunau, der for godt et år siden åbnede sin klinik mellem Karrebæksminde og Næstved.

LASER OG AKUPUNKTUR
-Du er min sidste chance, sagde Preben Jørgensen til mig, da han ringede for at høre, om jeg kunne hjælpe ham af med smerterne, fortæller Rikke Lunau, der efter 25 år med salg af huse i Karrebæksminde og omegn, besluttede at sadle om, og åbnede sin egen klinik med zoneterapi og akupunktur i hjemmet på Karrebækvej ved Dyves Bro.

Preben Jørgensens hustru Lis, havde hørt om Rikke fra nogle tidligere arbejdskammerater, som den nyetablerede terapeut havde hjulpet.
Det var allerede i 2013 Preben fik et voldsomt angreb af helvedesild, som strakte sig fra venstre side af brystet og helt om mod rygsøjlen.
Helvedesild viser sig normalt som et rødt flammende udslæt, der på et tidspunkt danner skorpe.

INTET HJALP PÅ SMERTERNE
Preben Jørgensen blev i første omgang indlagt i fem dage og efter det synlige udslet var helet, troede han, at nu var han rask.
-Men jeg fik efterfølgende nervesmerter, og hverken min egen læge eller smerteklinikken anede, hvad de skulle stille op, fortæller Preben Jørgensen.
For at dulme smerterne, fik Preben en masse kraftig medicin, som han hen af vejen blev godt og grundig træt af, både fysisk og psykisk.Efter et forløb på ca. 2 år på smerteklinik og efter 3 kure på sygehuset med chilliplastre til 3.500 kr. stykket og andre plastre, overlæger og sygeplejersker, stoppede forløbet og Preben trappede ud af medicinen, der ikke kunne holde smerterne væk.

LIGGER LATENT I KROPPEN

-Vi fik gennem en af mine tidligere kolleger kontakt til Rikke Lunau og hendes behandling, fortæller Lis Jørgensen.
-Efter 7 behandlinger på 3 uger med laser og akupunktur, var smerterne væk. Så hvad det etablerede system har brugt utallige ressourcer i 4 år på, hvor Preben har haft ulidelige smerter, klarede Rikke på mindre end en måned.

Da helvedesild ligger latent i kroppen, kan den bryde ud igen og igen, men nu ved ægteparret, hvor de skal henvende sig.20171129 09:41

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden