Please download Java(tm).

Så bliver det alligevel jul i det lille fiskerleje


Hvad skal man gøre, hvis man året igennem har lavet en masse håndarbejde, der gerne skulle sælges på det traditionsrige julemarked i det lokale museum i Karrebæksminde, men for kort tid siden får besked om, at det ikke bliver til noget i år?

Svaret på det spørgsmål kom indehaveren af Earth Collection Carsten Munk omgående med, da han via sin mor Grethe Munk hørte om den uheldige situation.
-Jeg rydder min butik, og så kan den bruges til julemarked!
Og nabobutikken Slopkisten var også med på idéen, så nu kan Jytte Elvig, Jytte Larsen, Anna Lise Krüger, Bodil Rasmussen og Sonja Jensen komme til at sælge deres flotte håndarbejder, mens Karin Bertelsen, der i øvrigt passer butikken i sommermånederne, Susanne Jensen og Grethe Munk hjælpere til med alt det praktiske.

STORT UDVALG
Julemarkedet i Earth Collection og Slopkisten ligger på Gl. Brovej 31, ud mod kanalen ved Grundlovspladsen/Den grønne Plads, og der er åbent både lørdag den 25. og søndag den 26. november, begge dage fra 10-16.

Der bliver et bredt sortiment af spændende gaveideer og ting til jul, lige fra akvareller, pileflet, alle former for strik og hæklede ting og meget andet, og så er der gratis kaffe og kage til de besøgende.

Også i Karrebæk by bliver der et lille hyggeligt julemarked søndag den 26. november fra 10-16.

Det er damerne Birgit Petersen og Jytte Elvig, der sammen med Birgit Sander Wittrup har fået lov til at låne menighedshuset Bethesda til deres julemarked.

JULEGRAN OG GAVEIDEER
-Spar-købmanden vil sælge juletræer og gran m.m og vi vil sælge hjemmebagte æbleskiver, kaffe og kakao, fortæller Birgit Sander Wittrup.

-Der bliver også mulighed for at købe lidt hjemmelavet kirkegårdspynt samt lidt til advent, nisser hjemmestrik, patchwork og mange andre gode ting og sager.

-Vi håber med julemarkedet i Karrebæk at kunne gøre det lidt nemmere for de ældre beboere i denne ende af byen at kigge forbi, men håber naturligvis på gæster fra nær og fjern, siger Birgit Sander.

Det overskud der forhåbentlig kommer ved salg af æbleskiver, kaffe og kakao går til hjælpeorganisationen Svovlstikkerne.

Og så opfordrer de initiativrige og flittige damer de besøgende til at medbringe kontanter, idet der ikke tages imod MobilePay.

Endelig har Karrebæksminde Fiskeri og Bymuseum i år erstattet det traditionsrige julemarked men to timers ”Julehule”, med julemand, risengrød til børnene og højtlæsning. Det sker søndag den 26. november mellem 14 og 17. Også her kan der købes gløgg og æbleskiver.

Og på den måde bliver det alligevel jul i det idylliske fiskerleje!

Carsten Munk rydder sin butik Earth Collection på Gl. Brovej 31, så der bliver plads til julemarkedet 25. og 26. november fra 10-16.


20171120 11:23

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden