Please download Java(tm).

Så er julen kommet til Karrebæksminde

Julens træ på pladsen foran Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum blev rejst af Knud Martsen, Thomas H. Hansen og hans søn Emil. Der blev banket et par kiler i juletræsfoden, så træet stod godt fast, og så ventede man bare på julemanden, der havde lovet at kigge forbi søndag eftermiddag i forbindelse med Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseums julemarked.Og julemanden kom i sin "kane", sammen med sine mange dejlige hjælpere og deres flotte ponyer, der var stadset ud i den helt store stil, med flettede manker og haler og røde manchetter om benene.
TÆND JULETRÆET
Julemanden delte godter ud til de mange børn, og så blev juletræet tændt. Museet havde investeret i en ny lyskæde, men måske de skulle satse på to til næste år.
Musikerne spillede op, og så blev der sunget et par af de traditionelle julesange, inden mange af gæsterne igen fandt indenfor i museumsbygningen.
Her havde bestyrelsen lavet gløgg og varmet æbleskiver, men der var også mulighed for at gøre en god lille handel i de herlige boder, der solgte meget af det, man simpelthen ikke kan komme igennem en jul, uden at måtte eje.


20141123 16:06

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden