Please download Java(tm).

Sømændene tilbage med verdenspremiere

Martens Røgeri kan lørdag den 11. juli kl. 16.00 præsentere en ny pilsner på verdensmarkedet, og så giver Sømændene koncert, der hvor det hele startede, i Karrebæksminde.

”Sømændene er et kultorkester fra fiskerleje Karrebæksminde. Både Karrebæksminde og sømændenes stil kan beskrives som uhøjtidelig, old-school, stemningsfyldt og nærværende.”
Sådan står der på etiketten på den Sømands Pilsner, som på lørdag får verdenspremiere på Martens Røgeri.
”Sømandspilsneren er på samme måde en let drikkelig undergæret øl af pilsnertypen med en svag, frugtig og eksotisk aroma, der, som en sømand i havn, leder tankerne hen mod fjerne himmelstrøg.”

KULT-ORKESTER
Det er Kongebryg ApS i Næstved, der står for denne nye pilsner, og det bliver sømændene selv, der kommer og præsenterer den ved en koncert hos Martens Røgeri på lørdag den 11 juli kl. 16.00.
De glade Sømænd startede som et gymnasieorkester, nærmest sådan lidt for sjov, men det viste sig hurtigt, at det kunne blive en god forretning. De unge mennesker og deres repertoire var overordentligt populært, og De glade Sømænd blev ligefrem et kult-orkester, der turnerede land og rige rundt med deres herlige sange og absolut ikke kedelige sceneoptræden.
Nu er de mere eller mindre tilbage, hvor det hele startede, nemlig i Karrebæksminde, hvor de igen optræder hos Martens Røgeri. Og de er stadig glade, selv om de for nogle år siden skiftene navn til kun at hedde Sømændene.


20150709 07:14


 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden