Please download Java(tm).

Sømandsviser og landkrabber
i skøn forening til høstmarked

Karrebæk Høstmarked afvikles den 9. september med gode nyheder og ”gamle” traditioner.

Hvis du ikke allerede har syltet, så skulle du måske overveje at gøre det, og deltage i konkurrencen ”Sylt og Surt” til Karrebæk Høstmarked, der afvikles i Karrebæk Præstegård den 9. september.

Det bliver Bent Aggestrup, der også deltog sidste år og så Rie Schimmell fra syltet.dk, der bliver dommere i år, hvor arrangørerne igen kan byde på et par nyheder.

"4h" OG PONYRIDNING
-Det er lykkedes os at få den lokale afdeling af ”4H” til at komme og vise, hvad de går og laver, fortæller Gunhild Krogager Carlsson fra Karrebæk Høstmarked.
-Det er Tina Pedersen fra Stald Vestergaard i Karrebæk, der står for denne gruppe af børn og unge, og vi glæder os meget til deres besøg på markedet.
Det er også Tina Pedersen, der hvert år har deltaget med sine herlige ponyer, som høstmarkedets mindste besøgende har haft stor glæde af.

SØMANDSSANGE
Der bliver også sørget for lidt underholdning i løbet af dagen.
-Vi har været så heldige at få fat på en utrolig gruppe velsyngende herrer, Last Choice, der kommer og giver lidt prøver på deres flerstemmige sang, bl.a. med engelske shanty-sange (sømandssange) men også andre numre, der har relation til sømandslivet og havet.

-Vi glæder os meget til igen i år at byde velkommen til de lokale producenter og forhåbentlig mange besøgende, så der kan komme gang i handelen i stil med de sidste år, siger Gunhild Krogager Carlsson, der samtidig oplyser, at der stadig er enkelte ledige stadepladser på markedet.
-Vi kunne god bruge handlende indenfor chokolade, kaffe, te, måske lidt ost og kød og andre specialiteter, for at udvide sortimentet lidt.


20170801 07:55

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden