Please download Java(tm).

Sangglæde og livskvalitet af højeste karatDet var den ægte vare, der blev leveret, da godt 90 sangglade gospelelskere var mødt frem i Karrebæk Kirke, for hele lørdagen at arbejde med deres store fælles interesse, nemlig gospel.Instruktør og dirigent Hans Christian Jochimsen, der betegnes som Danmarks gospelkoryfæ nummer ét, ledede slagets gang i næsten 6 timer - men så var de 90 sangere også klar til at give en fejende koncert.For at synge gospel sammen med Hans Christian Jochimsen, behøver man ikke at have sunget gospel før. Og om man kan noder, er fuldstændigt underordnet.-Gospel synges med hjertet, siger Hans Christian Jochimsen.
-Jeg underviser ud fra den overbevisning at alle mennesker er musikalske! I gospelmusikken forløses en glæde og en musikalitet, som giver mennesker lov til at føle og opleve sangen og musikken med hele kroppen.Og hele kroppen var med, da de godt 90 sangere foldede deres stemmer helt ud. Ikke nogen elektroniske anlæg, der kunne skrues op og ned for, ikke noget irriterende og forstyrrende laserlys, der flakkede rundt i kirkerummet. Kun den herlige lyd af et broget men smukt kor.

Det var livskvalitet på allerhøjeste plan.


16032013 16:13

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden