Please download Java(tm).

Sankt Hans og Fællessang på Charlie

Der er lagt op til noget af en midsommeraften på Grundlovspladsen ved Kanalkroen, hvor der i løbet af søndagen vil være lyd- og generalprøver på aftenens Live-udsendelse.
Pladsen åbnes kl. 18.30 og kl. 20.00 byder Johnny Reimar velkommen.

LIVE FRA KARREBÆKSMINDE
Med sig har han Johnny Logan, Lendager Band, Keld & Hilda og Fede Finn & Funny Boyz, der sammen vil være med til at sætte gang i Fællessang med TV2 Charlie.

Fra kl. 20.45 - 22.15 sender der live fra Karrebæksminde, herunder også Sankt Hans bål på kanalen, båltale, som Søren Dahl fra Café Hack på P4 står for, og naturligvis midsommersangen der synges af Keld og Hilda med Midsommer-koret under ledelse af Jørgen Allan Christiansen.

KOM I GOD TID
-Der er fri entre til arrangementet, men det vil nok være smart at komme i god tid, for der bliver kamp om pladserne, siger restauratør Ulla Pedersen fra Kanalkroen, der sammen med gemalen Hans Richard Jørgensen igen i år har fået Johnny Reimar og TV-Charlie Showet til Karrebæksminde. 

 

 


 

 

 

 


 

 

17062013 08:23 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden