Skal vi have fibernet på Vesterhave

Med etablering af fibernet i Grundejerforeningen Højboparken vil 456 sommerhuse kunne få superhurtigt internet.
Det vil kunne ske, hvis mindst 132 parceller tilmelder sig ordningen.
-Vi har fået en god aftale med firmaet Fibia, om at de begynder at grave fibernet ned i vejene i området, hvis der 31. december er mindst 132 tilmeldte huse til ordningen, fortæller grundejerforeningens formand Jens Petersen.

FORDELE VED SALG OG UDLEJNING
-Superhurtigt internet er meget vigtigt i dag, ikke mindst for ejerne, men jeg tror også der vil kunne komme mere gang i udlejningen af sommerhuse i vores grundejerforening, ligesom det også vil blive lettere at sælge, hvid der er installeret et godt netværk, påpeger Jens Petersen.
Han har selv måttet køre ind til Næstved for at læse og besvare mails, da forbindelsen hos hans udbyder tit går ned, eller kører ekstremt langsomt.

-Mange gange må jeg gå over på diget, bare for at have mobildækning, og det er ikke tilfredsstillende i dagens Danmark, fastslår Jens Petersen, der naturligvis anbefaler foreningens medlemmer at melde sig til den tilbudte fibernetløsning.

En tilslutning til Fibias net koster 1.995,- kr. en gang for alle, og så skal der naturligvis betales for abonnement af fiberbredbånd.Er du medlem af GF Højboparken, kan du bestille din tilslutning her.


20171117 11:23