Please download Java(tm).

Skater- og multibane klar til september

Skoleleder Mette Olsen og formanden for KIF Louis Holm Kristensen havde det store smil fremme, da de kunne præsentere det store multiprojekt ved Karrebæk Skole.

På mindre end et år er det lykkedes formanden for Karrebæk Idrætsforening Louis Holm Kristensen at skaffe over 2 mill. kroner til et stort projekt, med skater-bane, petanquebaner, BMX-jordbane og en multibane til bl.a. tennis, hockey, volley- og basketball.

KLAR TIL FØDSELSDAG
Projektet løber op i 2.3 mill. kr., som det er lykkedes Louis Holm Kristensen at skaffe via en del fonde, EU-midler og lokale donationer.

Projektet er så langt fremme i processen, at det første spadestik kan tages i slutningen af måneden og det hele skulle være klar til indvielse fredag den 5. september i år, hvor både Karrebæk Idrætsforening og skolen kan fejre sin 75 års fødselsdag.

Det nye anlæg, der naturligvis også får lysanlæg og overvågningsudstyr monteret, skal være tilgængeligt for alle, men vil i første omgang nok blive mest anvendt af skolen, fritidsklubben, børnehaven og idrætsforeningen. Men ingen har førsteret til banerne.
Den nye skolereform lægger op til flere fysiske aktiviteter for eleverne, og dem får Karrebæk Skole nu lige uden for døren.

Hvordan udlejningen og brugen af den nye anlæg skal organiseres, er en arbejdsgruppe ved at se nærmere på.


10052014 07:20

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden