Please download Java(tm).

Skoleleder stopper i Karrebæksminde Privatskole

Det bliver lærer Marianne Egebjerg Frederiksen (t.h.), der bliver stedfortrædende skoleleder på Karrebæksminde Privatskole. Her ses hun sammen med formanden for bestyrelsen Louise Schou.

Det blev et kort visit for skoleleder Casper Nørby-Jæger i Karrebæksminde Privatskole. Han blev ansat til at køre skolen fra skolestarten i august, men er nu stoppet.

-Karrebæksminde Privatskole og Casper Nørby-Jæger har gensidigt valgt at afslutte samarbejdet, skriver Bestyrelsen for Karrebæksminde Privatskole i en kort pressemeddelelse.
Det bliver Marianne Egebjerg Frederiksen, der er ansat som lærer på skolen, der i tiden fremover vil fungere som stedfortræder, indtil der ansættes en ny skoleleder. Marianne Egebjerg Frederiksen har været med til at starte skolen op, og hun har erfaring med at benytte den undervisningsform, som skolen er bygget op omkring.

ARBEJDER PÅ AFTALE MED ERFAREN SKOLELEDER
-Vi er sikre på, at Marianne vil gøre et godt stykke arbejde med at få hverdagen til at fungere. Bestyrelsen arbejder på at få en aftale i hus med en erfaren skoleleder, og vi forventer inden længe at kunne præsentere vedkommende, oplyser bestyrelsen.


20161108 14:48

 


 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden