Please download Java(tm).

Smag Karrebæksminde

Menighedsrådet i Karrebæksminde inviterer til en enestående smagsoplevelse torsdag d. 10. september kl 18-21 i Bethesda på Kirkebakken.

Med fokus på smag, sanser, samvær og nydelse har menighedsrådet fået Susan Rostgaard og Birgitte Flensholt fra lokalområdet til at stå for arrangementet.
-I foråret blev 3 nye måltidsråd lanceret af måltidstænketanken nedsat af den tidligere fødevareminister Dan Jørgensen, fortæller Susan Rostgaard.
-Det ene af dem handler om, at vi skal spise sammen, at vi skal nyde maden og samværet.

VI HAR SÅ MEGET
-Samtidig har flere TV programmer handlet om ensomhed blandt danskere. At invitere og at spise sammen er vigtigt og helt oplagt i vores lokalsamfund, påpeger Birgitte Flensholt.
-Karrebæksminde er en perle – et dejligt lokalsamfund med en fantastisk beliggenhed. Vi har så meget også når det gælder mad. Med hjælp fra lokale sponsorer har vi sammensat en spændende menu med flere retter, der fryder både øje og mund. Vi har vægtet både de lokale fødevarer og sæsonen.
-Vi glæder os til en forrygende aften med lokal mad krydret med små historier og vi håber på stor tilslutning.

Billetterne til arrangementet sælges efter princippet "Først til mølle" hos Lisbeth Tofft-Jørgensen 30260652 eller Kirsten Rasmussen 30292317.  


20150828 07:29

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden