Please download Java(tm).

Smagen af Karrebæksminde

Kanalkroen deltager i arrangementet Smagen af Karrebæksminde, og det er køkkenchef Kenneth Oppermann og tjener Anika Dunager, man kan møde på Stejlepladsen overfor Enø Camping.

Når Smagen af Karrebækeminde afvikles på lørdag den 25. august, så vil en håndfuld lokale ervervsdrivende være at findepå festivalområdet på Stejlepladsen overfor Enø Camping.

-Vi vil gerne prøve at trække nogle mennesker til Karrebæksminde uden for den normale turistsæson, fortæller restauratør Malene Hansen fra Kanalkroen, der også sidder i den lokale erhvervsforenings bestyrelse.
Hendes mand, køkkenchef Kennet Oppermann og tjener Anika Dunager repræsenterer kroen denne dag og menuen har ligget fast i et godt stykke tid.

FISK SKAL DER TIL
-Vi vil tilbyde nyrøget laks med skaldyrssalat og som hovedret kan gæsterne smage en gang langtidsbraiseret svinebryst, fortæller Kennet Oppermann, der sammen med de mange andre medarbejdere på Kanalkroen, har haft en utrolig travl højsæson.

-Nu skal vi lige prøve dette arrangement af, og se om det er noget vi kan lave til en tilbagevendende begivenhed, så der også sker noget i ydersæsonen.
-Vi håber vi på denne måde kan være med til at præsentere området og gæsterne kan få nogle smagsoplevelser til meget billige penge.

Fra Karrebæksminde deltager desuden Martens Røgeri og Frokostrestaurant, Smålandshavet, Enø Kød og Enø Grill & Steak House.
Fra Næstved kommer Macro og Næstved Bryghus og i Lolland Kommune har man hentet Vejrø Resort.

Alle madboderne vil være åbne fra 11-19, og der vil være musik i samme tidsrum.
-Hvis der rigtig er gang i den, så er Næstved Bryghus og deres DJ villige til at udvide åbningstiden, fortæller Malene Hansen med et stort smil.


20180819 13:13

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden