Please download Java(tm).

Sommer Rock vender tilbage til Sankt Hans

Turister, gæster og fastboende kan glæde sig til Sct. Hans på den grønne plads i Karrebæksminde. Her vender TV/2-Charlie nemlig tilbage med sidste års nyskabelse Sommer Rock. Det var afløseren for "Fællessang på Charlie", som havde kørt i mange år, og trængte til en update.

DET ER IKKE GRATIS
-Vi har underskrevet kontrakten, og skal nu igang med at få samlet de mange tusinde kroner sammen, som dette show koster, fortæller arrangøren Ulla Pedersen.
For det er ikke gratis, at få det store show på besøg. Det koster et pænt stykke på den anden side af 200.000 kr., penge som Ulla Pedersen tidligere har fået stablet på benene, ved hjælp at god støtte fra lokalsamfundet, gode sponsorer m.f.

HVEM KOMMER?
-Det er for tidligt at gå ud med navnene på de kunstnere, der kommer til at optræde Sct. Hans aften, men jeg tror bestemt, det er nogle vi kan glæde os til at se og høre, påpeger Ulla Pedersen.


20180321 11:41 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden