Please download Java(tm).

Spændende konkurrence: "Sylt fra Sommeren"

Syltesæson er i fuld gang, og mange køkkenskabe bugner allerede af marmeladeglas, med årstidens frugt og bær. Og senere kommer de lidt mere sure ting til, så som asier, agurker og andre herligheder.

Hvis du er en af dem, der godt kan lide at lave surt og sødt, så skulle du tilmelde dig konkurrencen ”Sylt fra Sommeren”, som afholdes i forbindelse med årets Karrebæk Høstmarked den 10. september i Karrebæk Præstegård.

ERFARNE DOMMERE
-Det er ideen, at alle kan komme med en lille smagsprøve på deres syltede ting, som så vil blive bedømt af to virkelig erfarne dommere, nemlig de to tidligere faglærere ved kokkeskolerne i Odense og Kødbyen i København, den lokale Kaj Salling og københavneren Bent Aggestrup, der netop har fejret 50 års jubilæum som kok, fortæller Gunhild Krogager Carlsson fra Karrebæk Høstmarked.

GRATIS AT DELTAGE
-Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil deltage med et eller flere produkter den 10. september, så kan du tilmelde dig på mail mailto:info@karrebaeksminde.dk eller på telefon 40 14 26 20, oplyser Gunhild Krogager Carlsson. Deltagelse er gratis og der er fine præmier til de dygtige vindere.


20160701 17:33


 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden