Please download Java(tm).

Spændende nyhed i Fiskerlejet VinCafé


Fra på lørdag kan der købes lækker mad i Fiskerlejet, når søstrene Connie Saabye og Maj-britt Hansen indleder samarbejdet med Noers To Go fra Næstved.

-Indtil nu har det været kotyme at gæsterne selv medbragte deres mad, hvis blot de købte drikkevarer på cafeen. -Dette har været en stor succes, som vi naturligvis fortsætter med, udtaler Maj-britt Hansen.-Men efterspørgslen på mad i cafeen er voksende og derfor er vi meget glade for, at vi nu kan tilbyde Tapas og Snacktallerkener fra Noers To Go i Næstved, så ingen af vores gæster sidder og sulter.Tina og Kim, der står bag ”Noers To Go” vandt iøvrigt iværksætterprisen i Næstved år 2016.

TAPAS OG VIN PASSER GODT SAMMEN
-Noer’s har besøgt os flere gange i VinCafeen sidste sommer og det blev startskuddet på et godt samarbejde, fortæstter Maj-britt.  -Tapas og vin går jo glimrende sammen, og tapas er ligeledes et godt supplement til hvad der ellers byder sig i Karrebæksminde.  Desuden er det nemt at håndtere i vores lille køkken, der ikke er beregnet til at lave mad. Noer’s leverer derfor dagligt tapas og snacktallerkner ned til os, oplyser Maj-britt.
-Mulighederne for god mad er efterhånden mange i området lige omkring os. Nyeste skud på stammen er Enø Kød, som vi hilser velkommen som naboer.


20180405 10:09

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden