Please download Java(tm).

Stor hæder til KIF-leder

-Vi kan kun være stolte af at have en formand som Louis i spidsen for vores Idrætsforening, og heldigvis er det ikke kun os, der kan se hvilken fantastisk formand vi har.

Sådan skriver Karrebæk Idrætsforening om deres formand, den 72 årige Louis Holm Kristensen, der netop er blevet kåret som Årets Leder ved Mærk Næstved Sports Awards i Herlufsholm Idrætscenter.
-Louis har været med i Karrebæk Idrætsforening i rigtig mange år, og yder hver dag et kæmpe stykke arbejde for vores forening og hele lokalsamfundet. Vi kan kun være stolte af at have en formand som Louis.

STOLT AF FORENINGEN
Louis Holm Kristensen er også selv en lille smule stolt over den hæder, der er blevet ham tildelt.
-Men jeg er endnu mere stolt over vores lille forening, hvor vi sammen skaber rammerne for et godt foreningsliv.

Louis har som noget af det nyeste, fået etableret en multibane og aktivitetsområde omkring Karrebækhallen, og inden den tid, har han igennem de sidste 30-40 år været med til at få en masse projekter omkring idrætsforeningen og hallen op at stå.
At der på "glastrofæet" står Årets Leder 2017, kan man måske undre sig over. Det er lige tidligt nok på året, at beslutte det, men sådan er der jo så meget.

MOTIONSCENTER OG ”DANMARKS DEJLIGTS”Der bliver dog ikke tid til at hvile på laurbærrene.
Louis Holm Kristensen er i fuld gang med at omdanne det gamle cafeteria og sauna til et nyt og moderne motionscenter, det mange i dag kalder et fitnesscenter, ligesom han arbejder med arrangementet Danmarks Dejligst, som i år afvikles på De hvide Svaner.

RASMUS NØHR UNDERHOLDER
-Arrangementet afholdes den 21. juli, hvor der tillige er Åbent Hus på De hvide Svaner, fortæller Louis.
-Campingchef Brian Ankær og grevefamilien på Saltø stiller faciliteter til rådighed. Rasmus Nøhr kommer selv med scene og et par ølvogne og Karrebæk Idrætsforening giver en hjælpende hånd med alt det praktiske. Så der er lagt op til et brag af en "havefest".


20170304 11:05

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden