Please download Java(tm).

Store Badedag flyttet på grund af stormvarsel

-Vi har her torsdag middag besluttet at flytte elefanternes årlige bad til lørdag kl. 10.00, da vi i morgen har udsigt til kraftig storm, fortæller pressechef hos Cirkus Arena Thea Hviid Øberg.

Store Badedag skulle ellers være afholdt i morgen fredag, men stormvarslet for området, bevirkede at Cirkus Arena altså besluttede at skubbe folkefesten til lørdag, hvor meteorologerne lover vindstyrke på 3-5 m/s mod fredagens 15-20 m/s. Og så skulle temperaturen også komme op på 17-19 C på lørdag.
Efter strandturen på Lungshave/Enø Strand, får elefanterne lige tid til at slappe lidt af, inden de skal medvirke i forestillingen kl. 17.00 på Stejlepladsen i Karrebæksminde. Den annoncerede forestilling i Næstved er aflyst på grund af stormen og forestillingen i Karrebæksminde fredag, flyttes således til lørdag kl. 17.00.


20150709 11:45

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden