Please download Java(tm).

Store badedyr indtager strandenDer er lagt op til en af årets store begivenheder, når Cirkus Arena mandag den 8. juli traditionen tro gæster Karrebæksminde.
Familien Casselly's fire store afrikanske elefanter glæder sig også. Det er nemlig i Karrebæksminde de får lov til at komme i vandet, ikke mindst til glæde for de mange turister, der år efter år følger det herlige skue.
Elefanterne ankommer til P-pladsen ved "Smålandshavet" kl. 10.00, hvorefter de går over broen og ned på stranden for at pjaske med vand.

UTROLIG FLOT PROGRAM
Om aftenen er der Gallaforestilling på stejlepladsen, og det er igen i år lykkedes cirkusdirektør Benny Berdino at sammensætte et program, der vil gå over i cirkushistorien. Der er fuld fat på lige fra starten, men en noget utraditionel indledning, hvor alle artister og publikum er med. Og så går det ellers slag i slag med den ene store præstation efter den anden.
Så vi kan roligt sige, at årets forestilling igen er et besøg værd!


06072013 14:53

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden