Please download Java(tm).

Stranden og livredderne er klar i Karrebæksminde

Nu mangler vi bare lidt godt vejr og nogle badegæster, så er det sommer i Karrebæksminde. Stranden er klar og kystlivredderne fra TRYG-fonden kom og gjorde klar her til morgen.

De næste 8 uger vil tårnet på den populære strand være bemandet og vennerne Mads Juhl og Christian Dietz var de første til at tage en tørn i sommerlandet.

NYE STRANDE HVER UGE
-Vi skal være i Karrebæksminde en uge, så bytter vi med vore kolleger fra en af de andre strande, fortæller medicinstuderende Mads Juhl.
-På den måde kan vi nå rundt til mange distinationer i løbet af sommeren.

-Det er et rigtigt fedt sommerjob, og det giver god mening, at bruge sommeren på denne måde, påpeger Christian Dietz, der læser statskundskab og arbejder med TV. Derudover har han været meget aktiv indenfor svømmesporten, både som svømmer og som træner.

Livredderne fra TrygFonden Kystlivredning er på Enø Strand hver dag mellem klokken 11.00 og 19.00 frem til den 16. august.

-Gummibåden mangler lige lidt luft, fortæller Christian Dietz, der sammen med son gode ven Mads Juhl tager den første sommeruge i Karrebæksminde som livreddere.


23062014 14:40

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden