Please download Java(tm).

Stranden skal være en fryd for allePå søndag den 22. april fra kl. 10 til 12, indbyder Danmarks Naturfredningsforening til den årlige affaldsindsamling på strandene omkring Karrebæksminde og Enø.

-Stranden skal være en fryd for os alle, siger restauratør Mette Enevoldsen, der er tovholder på affaldsindsamlingen på Karrebæksminde-strandene.

-Derfor er det vigtigt, at så mange som muligt læger vejen forbi og giver et nap med.

-Vi har været så heldige, at Næstved Sejlklub stiller faciliteter til rådighed og Spar Karrebæksminde er sponsor for forplejningen, der består af kaffe, juice og kage, så det kan blive en dejlig søndagsudflugt, påpeger Mette Enevoldsen.

-Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til affaldsindsamlingen. Man skal bare møde op på parkeringspladsen ved Næstved Sejlklub, Ved Broen 31, hvor der vil blive orienteret om det videre forløb.


20180420 10:09

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden