Please download Java(tm).

Styrmand Karlsens har sat kursen...

Styrmand Karlsen har sammen med resten af teatergruppen Talent-1 sat kursen mod Karrebæksminde, hvor de vil fornøje publikum i teaterteltet på Stejlepladsen ved SPAR i dagene fra den 20. til 29. juni. 

Teatergruppen Talent-1´s sommerforestilling nærmer sig sin premiere. Torsdag den 20. juni har Teatergruppen Talent-1 gallapremiere på forestillingen ”Styrmand Karlsens Flammer”. Og temaet er ikke helt tilfældigt.
Forestillingen er nemlig et bidrag i fejringen af Næstved Havns 75 års jubilæum. 

KLASSISK FOLKEKOMEDIE
-Når nu Havnen og vandet er i centrum, så var det jo oplagt at lave Styrmand Karlsens Flammer, der jo handler om livet på havet og en pige i hver havn, fortæller Karrebæksmindedrengen Morten Aagaard, der er instruktør på stykket.

-”Styrmand Karlsens Flammer” er en klassiske dansk folkekomedie, og forestillingen handler om Styrmand Karlsen, der kommer hjem fra flere år på havet og finder, at hans elskede har været sammen med en anden. I sorg og fortvivlelse drager han med Kaptajn Hammer ud for at finde den lysegrønne ø, og her møder de Dronningen Frederikke, der synger den kendte sang ” Jeg vil leve, jeg vil dø på min lysegrønne ø”!

LIGE I ØJET
I rollerne som Styrmand Karlsen og Kaptajn Hammer ses de to unge skuespillere Jeppe Rasmussen og Tina Nedergaard. ”Vi glæder os så meget. Det bliver skønt at spille i Karrebæksminde og være med til at fejre Næstved Havn. Der er noget fantastisk ved at spille de gode gamle lystspil, og temaet er jo lige i øjet,”, siger Jeppe Rasmussen og Tina Nedergaard,
Forestillingen skal spilles i Karrebæksminde, der var Næstveds ladeplads før i tiden. Om sommeren er Karrebæksminde en by fyldt både med lokale, folk fra Næstved og turister. Et dejligt sted at sætte en forestilling op. ”Styrmand Karlsens Flammer” skal spilles i et stort cirkustelt. 

FORESTILLING I TØRVEJR UDENDØRS
”Det er dejligt, at vi får lov at spille en ”udendørs forestilling” i tørvejr. Vi har før spillet ude, og der tjekkede vi hele tiden vejrudsigten i håb om, at der ikke kom regn, men her kan vi roligt glæde os til, at forestillingen kan spilles hver aften, uden at vi eller publikum bliver våde,” siger Julie Anna Hedegaard, der sidder i Teatergruppen Talent-1´s bestyrelse og også medvirker i forestillingen.
Udover Julie Anna Hedegaard medvirker Jeppe Rasmussen, Tina Nedergaard, Kia Ambus, Matt O. Lawrence, Camilla List, Preben Pedersen, Daniel Frederiksen, Klara Hedegaard, Tina Jauk og Lisbet Dietrich.

Billetter kan købes på www.talent-1.dk eller www.billetten.dk eller på Grønnegade Kaserne, Næstved-Egens Turistbureau og Skjold Burne Vinhandel.


 

17062013 10:04

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden