Please download Java(tm).

Tøserne fra nummer 19

Der er ikke megen plads i lokalet, der for få dage siden udgjorde en del af fisker Thomas Hansens redskabshus, men "tøserne" har indrettet sig fint.

-Vi er fire "tøser" der har åbnet en lille butik med brugskunst på adressen Ved Broen 19, og det kalder vi også butikken, fortæller en af de fire initiativtagere Lotte Nielsen (th).

-Butikken ligger lige over for Blå Flag Centret og indeholder alverdens ting og sager, udtaler Susan Malberg Albertsen, der også er med i initiativgruppen.

DE 4 STYRER BUTIKKEN
-Vi er ialt 13 kunstnere, der er med i butikken, men for at det ikke skulle blive for kaotisk, er det os fire, der står for driften, oplyser Nina Dreboldt og henviser til den sidste i kvartetten Anni Koldkjær, der ikke kunne deltage, da vi lagde vejen forbi.

Og det er noget af en broget landhandel gæsterne og forhåbentlig også kunderne kommer til at opleve.
Et stort hjørne med masker fanger først opmærksomheden, men også puder og tæpper, bl.a. med genbrugsmateriale fanger opmærksomheden.
Når man kigger sig lidt mere om, opdager man dejlige smykker, også med genbrugsmaterialer og så nogle herlige væg-ure, hvor selve viserne er placeret på drivtømmer.

NOGET FOR ENHVER SMAG
En anden form for fotografier kaldet cyano type, der er en metode at lave billeder på, der stammer helt tilbage til 1842, præger en anden væg, og en gruppe med chaussesten, hvor i man har sat en lille flagstang og et dansk flag, er måske også noget de forhåbentlig mange besøgende kan falde for.

Indtil videre, og det er frem til 31. august, er butikken åben torsdag til søndag fra 10 til 18.


201806 10:30

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden