Please download Java(tm).

To dages gratis musikfestival på De Hvide Svaner

Heidi Mørkeberg fra Karrebæk Idrætsforening og Brian Ankær, lejrchef på De Hvide Svaner Camping, glæder sig til to dages festival med Danmarks Dejligst og Birthe Kjær.
Karrebæk Idrætsforening og De Hvide Svaner Camping inviterer til gratis festival på De Hvide Svaner på fredag den 21. juli fra 10.00 til 23.15, men også lørdag, bliver der musik på pladsen.
Danmark Dejligst Karrebæksminde har i år valgt at slå scenen op ved Kæmpehøjen på De Hvide Svaner Camping med udsigt over Karrebæk Fjord.
Det er musikeren Rasmus Nøhr, der er manden bag Danmarks Dejligst, og han forelskede sig sidste år i området på De Hvide Svaner da han besøgte Karrebæksminde sidste år.

Musikalsk kan festens gæster foruden Rasmus Nøhr, Zididada og X-factor deltagerne Morten og Mia, glæde sig til de lokale navne Coffeevoice, Frederik Liberti, Joos Hansen og Butterflies. Ud over musik vil der være massere af aktiviteter, som hestevognskørsel, brandbiler med skum-show, Jumping Fitness, kræmmermarked og festfyrværkeri over Karrebæk Fjord og meget mere. OVERSKUD TIL

LOKALE FORENINGER

Den opvarmede pool vil være åben for alle, så det er en god ide at huske badetøjet.
-Ikke to Danmark Dejligst-fester er ens. Men vi garanterer, at du altid finder det bedste fra madboder og bryghuse til børneunderholdning og musik, fortæller Rasmus Nøhr.

Overskuddet går til de lokale foreninger, i dette tilfælde Karrebæk Idrætsforening.

BIRTHE KJÆR GIVER KONCERT OM LØRDAGEN

-Vi er naturligvis glade for at kunne være med til at arrangere Danmarks Dejligst sammen med Rasmus Nøhr og De Hvide Svaner Camping, siger Heidi Mørkeberg fra Karrebæk Idrætsforening.
-Men vi er også utrolig stolte over, at vi dagen efter, altså lørdag den 22. juli kl. 16.00 kan præsentere en af landets mest populære kunstnere på scenen på De Hvide Svaner, nemlig Birthe Kjær, der kommer og giver koncert.

Begge arrangementer er gratis og åbne for alle, men mad og drikkevarer må ikke medbringes på pladsen. 


20170719 13:22

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden