Please download Java(tm).

To ristede med hele farveladen og et par kager


 Tyttes Pølser har fået fast stadeplads de næste tre år ved siden af Kuglekogeren på det grønne areal ved broen.

-Vi åbner til påske, men bliver vi færdige før, så bliver det inden påske, siger en smilende Tytte Larsen, mens hun giver en hånd med i arbejdet omkring udbygningen af hendes pølsebod, der nu har fået en efter hendes mening, perfekt placering.

TILLADELSE FRA HAVNEN
Tyttes Pølser har hidtil haft stadeplads på molen, men under renoveringen sidste år, blev den midlertidigt flyttet op ved broen.

Tyttes mand Jens Larsen havde en snak med Næstved Havn, og fik tilladelse til at flytte pølseboden, mod at han sørgede for, at der hele tiden var pænt og ordfentligt på pladsen. Derefter fik kommunen en ansøgning, som administrativt blev kørt igennem embedsmandssystememet uden nabohøring og høring i Lokalråd Karrebæksminde. Det til trods for, at der var tale om en dispensation fra lokalplanen, hvor området er udlagt som rekreativer grønne arealer.

INGEN BETYDNING
I Center for Plan og Erhverv i Næstved Kommune begrunder man den manglende nabohøring med, atkommunen har vurderet, at sagen har en underordnet betydning for naboerne. Noget af en påstand, som må stå helt for embedsværkets egen regning.

Næstved Havn, der ellers nok har ført sig frem med forskellige udtalelser til medier, er tavse som graven i denne sag. Der er åbenbart kommet andre boller på suppen i Havnebestyrelsen, der idag også tæller to erhvervsfolk.

EN MAND AF FÅ ORD
-Tyttes pølsebod  fik i sin tid tilladelse til en midlertidig placering af Kommunen, (under renoveringen af molen sidste år, red.) oplyser en meget fåmælt Havnebestyrelsesformand Per Sørensen.
-Hvis Kommunen ville forlænge den, så var det op til Kommunen at afgøre. Det har vi drøftet i Havnebestyrelse.
-Vi plejer i Havnen at følge Kommunens afgørelser. Så det er Kommunens bord, siger han. 

Kommunens Ejendomsudvalg skulle man også mene havde været ind over en sag om byggetilladelse.

-Jeg kender ikke noget til sagen og Plan og Ejendomsudvalget har ikke forholdt sig til pølseboden i Karrebæksminde, siger formanden for ejendomsudvalget Daniel Lillerøi.

LÆNGERE SÆSON OG ÅBNINGSTID
Pølseboden udvides med et indendørs serveringsaral, og der vil naturligvis komme borde og bænke udenom, ligesom da den stod på molen.
-Vi vil gøre det så pænt som muligt, og holder den i samme træbeklædning, som udhusene ved den nærliggende bebyggelse, siger Jens Larsen, der håber at kunne udvide både sæsonen og åbningstiden.
-Men at starte sæson 1. februar og lukke igen 30. november, som nogen gerne vil have, den går nok ikke, siger Jens Larsen.
-Vi vil holde åbent så længe det kan hænge sammen, siger han.


20150325 13:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden