Please download Java(tm).

To søstre på fast arbejde i Fiskerlejet

Sidste år var der smuk og anden spændende kunst i fisker Thomas Hansens redskabshus Ved Broen 9, men i år bliver der noget helt andet.
Søstrene Connie og Maj-britt Saabye slår nemlig porten op for deres vin-café under navnet "Fiskerlejet". Det sker fredag den 13. maj.
Her vil søstrene servere øl, vin og kaffe og sælge kvalitets souvenir-produkter, som er speciellavet til caféen af Fjord Design i Karrebæk.
Men hvad er "Fiskerlejet", har vi spurgt søstrene om.
-Det er en vincafé, hvor hygge, kvalitetsprodukter og en fantastisk udsigt er i højsædet, fortæller Connie, der til daglig er sekretær på Hvidovre Hospital.
-Vi vil gerne sælge lokale produkter, og er endt med vinimportør Richard Naef fra Næstved, Vesterhavegården og Royal Unibrew A/S.
Vi har haft en lille prøvesmagning her i huset i vinter, hvor de forskellige produkter blev udvalgt, oplyser Maj-britt, der har job i Næstved Kommune.
Begge søstrene har for mange år siden forelsket sig i øllen Heineken, der oprindeligt stammer fra Amsterdam, men som idag blandt andet produceres i Faxe.
-Så den skal være husets øl, siger søstrene og så mente de, at de lige så godt også kunne tage nogle af bryggeriets andre produkter.
Men de er naturligvis åbne for at ændre sortimentet, hvis der kommer forespørgsler på andre produkter, og her tænkes måske i første omgang på de tre udmærkede bryggerier vi har i Næstved.
Stedet ligger lige bag "Fiskehuset Enø", med terrasser helt ud over kanalen, et fantastisk udsigt og mulighed for lidt skun under fødderne og i glasset.
Åbningstiderne er i højsæsonen fra 15.00-21.00 og i lavsæsonen fredag til søndag 14.00-21.00.
På åbningsdagen er der reception fra kl. 16.00-18.00, hvor der er smagsprøver på øl, vin og produkter fra Musholm A/S og så er der irsk/skotsk underholdning med Mac-K & Marlene.


20160506 09.10

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden