Please download Java(tm).

Tovtrækning på flåder i kanalen

Så skal der trækkes tov i den helt store stil, og fiskerne Søren Henriksen og Thomas Ditlevsen lægger ikke skjul på, at det kunne være morsomt, hvis Fiskeriforeningens hold vandt dette års konkurrence.

POKAL OG MEDALJER
Tovtrækningen finder sted på søndag den 13. juli kl. 15.30 under den traditionsrige  kapsejlads i Karrebæksminde.
To store flåder bliver fastgjort i kanalen ud for Grundlovspladsen, og her skal 8 hold á 5 mand kæmpe om Karrebæksminde-pokalen.
Børge Jacobsen, HRJ-Service, Enø Camping, SPAR Karrebæksminde, Fiskeriforeningen, Cheers-Næstved og P.K. Jepsen, foruden et hold af turister, får muligheden for at vinde den flotte pokal.
Umiddelbart efter de hårde kampe, er der præmieoverrækkelse, pokal til vinderholdet, medaljer i guld, sølv og bronce - og så er der T-shirts til de tre bedste hold.

Selve kapsejladsen tager som reglen sin begyndelse ved 12-tiden og de vejrkyndige i Karrebæksminde Fiskeriforening forventer, at den i år vil finde sted ude på Smålandshavet. Men stemning og fest skal der nok blive hele dagen og noget af natten.


20140709 17:12

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden