Please download Java(tm).

Tre erhvervsfolk forlader bestyrelsen

Den 29 år gamle Karrebæk og Karrebæksminde Erhvervsforening holder generalforsamling i aften, og der startes med et spændende indlæg fra havnefoged Søren Brink Eirfeldt, der har formået at lave Hundested Havn til et utroligt attraktivt og spændende område, både for turister, de lokale borgere og havnens erhvervsfolk.

UDSKIFTNING I BESTYRELSEN
På selve generalforsamlingen skal der vælges 3 nye bestyrelsesmedlemmer til den 7 mand M/K store bestyrelse, idet 3 af de nuværende trækker sig fra bestyrelsesarbejdet.
Ulf Christensen, Enø Camping og Carsten Munk, Earth Collection genopstiller ikke og Klaus Nielsen, Enø Bageri, går af uden for tur.
-Ulf, Klaus og Carsten har alle bidraget mange år i bestyrelsesarbejdet og vil nu hellige sig deres egne virksomheder, skriver formanden, malermester Jørn Johansen, Næstved, i indkaldelsen til generalforsamlingen.

ET BINAVN SKAL TILFØJES
Igennem foreningens snart 30 år, har der ikke været problemer med at bruge navnet Karrebæk og Karrebæksminde Erhvervsforening, et navn der fint dækker områdets medlemmer.
Men nu ønsker bestyrelsen en vedtægtsændring, der betyder at foreningens navn nu får tilføjet et binavn, nemlig "Karrebæksminde Erhverv".
-Det er vigtigt at vores navn kan udtales let i forbindelse med repræsentation og nemt skabe genkendelse i andres ører. Det nuværende navn er langt og ikke mundret, begrunder formanden ændringen med.
Generalforsamlingen starter kl. 19.15 på Smålandshavet.


20161123 13:20 - Rettet/opdateret 22:26

 

 

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden