Please download Java(tm).

Tre generationer i spændende sandwichbar

Poul Jakobsen, Per Richter Hansen, Martin Hansen, Pouls hustru Grethe, søstrene Tilde, Frida og Ditte Richter Hansen og Pers hustru Inge, har alle deres opgaver i "Pop Up Cafe".

-Der var to muligheder: Enten skulle vi leje lokalet ud igen, eller også skulle vi selv starte et eller andet op. Og det blev det sidste, fortæller Poul Jakobsen, der sammen med fru Grethe  er indehavere af den smukke ejendom Ved Broen i Karrebæksminde.

Parrets datter og svigersøn og deres børn, ville gerne være med til at lave en sandwichcafe i lokalerne, der tidligere har huset "Peter Matros" og sidst "Go' Appetit", og så startede arbejdet.

DET GIK STÆRKT
På 14 dage er det lykkedes at få alle papirer og tilladelser i orden, så "Pop Up Cafe" kunne åbne i pinsen, med nybagt sandwichbrød, hjemmelavede pizza-snegle og pølsehorn.

Udvalget er pænt, med sandwich med forskelligt fyld som kylling, roastbeaf, shorizo og pulled pork, og så naturligvis Ugens Sandwich, som skifter fra uge til uge. Det hele tilberedt på en pæn måde.

Dertil serveres øl, vand, kaffe og chokolade, og skulle man have lyst til lidt kage til kaffen, kommer det også på programmet. Hjemmebagt, naturligvis!

Is fra Skarø fremstillet på birkesaft er også et af de lækre tilbud.

Frem til 28. juni vil cafeen have åbent fredage 14-21 og lørdag-søndag og søndag 11-20.

Fra 29. juni til 11. august står der 9-21 på skiltet, og her vil gæsterne også kunne komme ind og få en kop morgenkaffe og et stykke med ost.

Ditte og Martin med noget af Pop Up Cafés lækre bagværk.

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden