Please download Java(tm).

Tre pjattede tøser i havbad for første gang

Omkring 12-14.000 mennesker havde taget opstilling ved broen og stranden i Karrebæksminde, for at følge Cirkus Arenas 3 egne elefanter og Patrick Berdino på den årlige "Store Badedag".
Og de mange mennesker fik hvad de kom for.

DE KUNNE LIDE DET
De tre unge elefanter hyggede sig rigtigt i Smålandshavets bølger. Det er det eneste sted i Danmark, hvor elefanterne kommer i vandet, så det tog lang tid, inden de tre badenymfer var tilfredse.

BLÅ FLAG OG ELEFANTER
Der havde fra starten hersket tvivl om, hvorvidt elefanterne skulle i vandet, som traditioonen ellers har været i mange år, idet stranden ved Karrebæksminde er i besiddelse af Blå Flag. Som følge deraf må hunde ikke bade i vandet, men der står intet om elefanter.
Derfor besluttede Patrick og hans farfar Benny Berdino, direktør i Cirkus Arena, at lade elefanterne bade, til stor glæde for de mange tusinde mennesker, der på den måde fik en helt gratis sommeroplevelse i Karrebæksminde.


20140715 12:35

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden