Please download Java(tm).

Tre store badepiger på stranden i Karrebæksminde

Traditionen tro gæster Cirkus Arena i juli måned, og lige så sikkert som "Amen" i kirken, så skal de herlige elefanter i bad.
Det er igen i år Cirkus Arenas egne elefanter, Lara, Jenny og Jungla, der får fornøjelsen af bølgerne på stranden ved Græshoppebroen.
Hele shovet starter kl. 10.00 ved Smålandshavet, hvorefter elefanterne under kyndig ledelse af den dygtige domptør Rudi Althoff, begiver sig over broen til stranden.

ET TILLØBSSTYKKE MED 10-12.000 TILSKUERE
Her bliver der nok en lille opvisning, hvorefter de tre sylfider, får lov til at tage sig et velfortjent bad, inden de skal i manegen til Cirkus Arenas jubilæumsforestilling, der er blevet rost til skyerne af alle medier.
Men tag hjemmefra i god tid. Der plejer at være kø hele vejen til Karrebæksminde, noget cirkusdirektør Benny Berdine måtte sande sidste år, hvor han blev en smule forsinket.

Sidste år var det cirkusdirektørens barnebarn Patrick, der stod for fremførelsen af elefanterne, der her er ved at være fremme ved stranden.


20150708 17:45

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden