Please download Java(tm).

Tredje gang er lykkens gang 


Det mener i hvert fald 10 årige Sisse Halbro Iversen fra Karrebæksminde. Hun vandt den flotte havkajak ved Jack-Pot Klubbens Familiekapsejlads.

-Det har aldrig været mere spændende, og der måtte lodtrækning til..., for at finde vinderen, fortæller formanden for Jack-Pot Klubben i Karrebæksminde, Thomas Hansen.
Tre både i den store Familiekapsejlads havde sejlet de to runder på banen i nøjagtig samme tid, og så måtte der trækkes lod i formandens stråhat.

GIK EFTER AT VINDE
Det blev Sisse Halbro Iversen, der løb af med den flotte havkajak fra Dansk Rotations Plast i Kalvehave, cirkusbilleter til Cirkus Arena og liflig Alsace-vin fra EUrejser.
-Nu har hun prøvet at vinde i tre år, fortalte far Flemming, der sammen med Sisses lillebror Mathias på 8 år, var med i den vindende båd.
-Sisse har helt klart hvert år gået efter at vinde kajakken, og tredje gang lykkedes det!
Så nu er der ikke nogen tvivl om, hvor mange timer i sommerferien skal tilbringes. Det er ikke første gang Sisse sejler havkajak.
-Nej, jeg har prøvet det til en fødselsdag en gang, smiler den stolte vinder, inden hun giver far lov til at bære boblevandet fra Alsace.

FLOTTE PRÆMIER
Men Sisse var ikke den eneste, der vandt, der var flotte præmier til ialt 19 både. Præmierne var skænket af gode sponsorer, der år efter år bakker op om denne fornøjelige kapsejlads søndagen før Fiskeriforeningens store sejlads.
-Vi er absolut ikke nogen konkurrent til Fiskeriforeningens over 100 år gamle kapsejlads, men efterhånden har vi næsten ligeså mange deltagere, siger Finn John Carlsson fra Jack-Pot Klubbens bestyrelse, -Men vi har ikke lige så mange tilskuere, påpeger han med et smil.

08072013 06:32

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden